Begin je eigen YouTube kanaal

Blog Begin je eigen YouTube kanaal

Het klinkt misschien wel interessant voor je, een eigen YouTube kanaal. Heb jij er wel eens aan gedacht om daar wat mee te doen? Het zou nou wel eens een goed moment zijn om er wat tijd voor vrij te maken. Je hoeft dan namelijk alleen maar onze tips op te volgen en dan is het zo geregeld. Je hebt het begin dan zo gemaakt en dan krijg je alleen maar meer zin om er werk van te maken.

Zo zet je de eerste stap

Je hebt een eigen Google account nodig als je je YouTube kanaal wil beginnen. Zo heb je ook direct toegang tot Gmail. De meeste mensen hebben al zo’n account, maar mocht dat niet zo zijn dan kun je deze met een paar drukken op de knop aanmaken en dan is de eerste stap naar je eigen YouTube kanaal gezet. Als alles rondom je Google account is geregeld dan kun je beginnen. Je gaat naar de website van YouTube en dan log je in. Je gaat dan rechts bovenin naar de hoek en dan kies je instellingen. Daar zie je dan staan maak een nieuw kanaal. Je kunt dan je eigen naam kiezen of een aparte kanaal naam.

Kies jij je eigen YouTube kanaal?

Het zou toch leuk zijn als anderen je kunnen volgen via jouw YouTube kanaal? Misschien geven anderen aan dat je dingen goed uit kunt leggen of goed dingen kunt promoten. Een goed idee om er dan wat mee te doen, je kunt er wellicht nog wel geld mee verdienen! Waar het nu om gaat is dat je gaat doen wat je leuk vindt en als dit je goed ligt, waarom dan niet? Het is leuk om te doen, eenvoudig en je kunt het doen waar en wanneer je maar wil. 

Recente berichten