Spanning, avontuur, series en films op Netflix

Blog Spanning, avontuur, series en films op Netflix

Op Netflix is altijd veel te beleven, een goed moment om daarom eens na te gaan wat er voor jou de moeite waard is als je van spanning en avontuur houdt. We hebben ook een leuke tip van een film die je met het hele gezin kunt kijken!

Spanning?

Als je echt van spanning houdt, dan is The Midnight Sky echt een aanrader. Al is hij nog niet zolang te zien op Netflix, toch al vaak bekeken. Mensen omschrijven het als avontuur en echt veel spanning. Dus mocht jouw voorkeur daar naar uit gaan dan is dit de moeite waard om te overwegen. Het gaat er namelijk over dat de hele wereld getroffen wordt door een flinke ramp. Het gevolg is dat de wereld onbewoond is geworden. Er zou niemand aan het lot kunnen ontsnappen, maar de wetenschap, welke wordt gespeeld door George Clooney, probeert het wel en wil naar de Noordpool reizen. Zijn doel is om de groep astronauten te waarschuwen die momenteel nog in de ruimte zweven. Gaat het hem lukken en hoe loopt het af? Als je benieuwd bent en niet meer kunt wachten bekijk dan The Midnight Sky op Netflix.

Bridgerton, de serie

Heb je wel eens gehoord van Bridgerton? Je zou het kunnen kennen uit een negendelige boekenserie van Julia Quinn. Het gaat over de weduwnaar mevrouw Bridgerton en haar acht kinderen. Ze gaan op zoek naar geluk en liefde en alles wat ze meemaken kun je zien in deze bijzondere serie.

The Lego Film 2

Je zou bij LEGO vaak denken aan een kinderfilm, maar veel volwassenen zijn ook dol op LEGO. Een goed moment om eens na te gaan wat de film je te bieden heeft. Het is echt comedy waar het allemaal om draait. De avonturen van Emmet worden hierin gevolgd Hij moet de ruimte in om Lucy en Batman te redden. Deze twee helden zijn namelijk ontvoerd door de LEGO duplo aliens. Dit is echt een film die je met het hele gezin kunt kijken. 

Recente berichten