Foto’s bewerken met Photoshop of ander programma

Blog Foto’s bewerken met Photoshop of ander programma

Je kunt als je graag foto’s maakt, een foto altijd wat lichter of donker maken als je hem gaat bewerken met bijvoorbeeld Photoshop. Maar is dat ook wat je wil doen? Je betaalt er namelijk wel een flink bedrag voor als je op die manier een foto wil bewerken, maar we geven toe je kunt er dan ook wel echt alles mee doen. Toch is het zo dat niet iedereen alles van Photoshop nodig heeft, daarom zijn er ook alternatieven en dan kun je ook je foto’s bewerken. Misschien moet je het dan wel met wat minder doen, maar dan kan het wel gratis zijn! De vraag is dus wat vind jij belangrijker? Lees onze alternatieven en dan kun je je keuze maken hoe jij je foto’s in de toekomst wil bewerken.

Ashampoo Photo Optimizer

Als je echt eens wat anders wil dan Photoshop dan kun jij natuurlijk altijd Ashampoo Photo Optimizer 2019 eens proberen. Dit is echt een ideaal programma als jij in korte tijd veel foto’s moet bewerken. Je gaat eenvoudig je foto’s importeren, je kunt dan meerdere foto’s tegelijkertijd selecteren en dan in een handomdraai bewerken. Als je alles snel geregeld wil hebben is dit een goede optie!

Fotor

Nog een ander alternatief voor Photoshop is Fotor. Je hebt alleen pech als je een foto op een speciaal gebied recht wil trekken want dat kan met dit programma niet. Je kunt wel een aantal eenvoudige bewerkingen doen en dat is dan ook zo gedaan.

GIMP

Als je een programma zoekt wat veel weg heeft van Photoshop, maar wel goedkoper is, dan is GIMP de oplossing. Iedere dag heb je de kans dat er nieuwe functies bij komen en dat is alleen al de moeite waard. Wat een bijkomend voordeel is, is dat je er niets voor hoeft te betalen! Nog beter dus want zo kun je eenvoudig een foto bewerken en blijft het nog leuk ook omdat het je niets extra kost! 

Recente berichten